Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe'yi Ziyaret

Bazı temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş'a giden Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Eğitim Hak-Sen Genel Başkanı Hanifi Gökçek, Sağlık Hak-Sen Genel Başkanı Selahattin Karaca, Haksen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Fahri Kurt, Sağlık Hak-Sen İl Temsilcisi Olcay Kapukaya ve Eğitim Hak-Sen Üniversite Temsilcisi Cem Kapukaya katıldılar.

Samimi bir havada geçen ziyarette Haksen’in vizyon ve misyonu hakkında bilgi veren Çivi,

“ Kahramanmaraş benim şehrimdir. Ben Elbistan’ın Çiçek Köyündenim. Şehre gelip de valimizi ziyaret etmeden geçmek olmazdı. Bağımsız bir sendika kurduklarını, insan haklarını merkeze alan, hak ve adaleti üstün tutan, her türlü siyasi hesaplardan uzak, doğru bildiğimiz yolda yürüyoruz. Sendikamız herkesi kuşatan, kucaklayan, Türkiye’yi harmanlayan bir sendikadır. Sorun çıkaran değil, çözüm üreten bir sendikadır.” dedi.

Özel olarak da Sağlık Hak-Sen il temsilcisi Olcay Kapukaya’nın görev yeri değişikliğinin gerekçesinin anlaşılamadığı belirtildi,Olcay Kapukaya’nın il temsilcisi olduğu vurgulandı,kendisi ile ilgili yapılacak tasarruflarda sendika yönetimi ile istişare edilmesinin daha etik olacağı ifade edildi.

KOCATEPE: SENDİKALAR ÇÖZÜME BÜYÜK KATKI SAĞLAR

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe yaptığı açıklamada “şehrimizdeki eğitim yatırımlarında, okul yapımında ciddi yatırımlar yapıldığını belirtti. Şehrimiz artık Büyükşehir oldu. Daha birçok eksiklikleri var. Hızla bunları gidereceğiz. Sendikaların sivil çözümler üretmesi yönetime büyük katkı sağlar. Toplumun bütün kesimlerine kapımız açıktır. Ziyaretleriniz için teşekkür ederim. Olcay Hanımın durumunu incelesinler.” dedi.

Haksen heyeti daha sonra; Necip Fazıl Kısakürek Şehir Hastanesi Yöneticisi Dr.Semih Yancar, Başhekim Yardımcısı Dr.Gökhan Gökşen, İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil, Halksağlığı Müdürü Dr.Ahmet Yener ve Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti.
Eklenme : 21 Mayıs 2014

Bu habere ekli dosya bulunmamaktadır

Facebook'ta Paylaş
Adres : GMK Bulvarı 40/2 Kat 2 Maltepe / ANKARA - Telefon : (0312) 229 03 25 - Faks : (0312) 229 03 26