Ege’de Haksen rüzgârı esti

Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi, Manisa ve İzmir’deki programını tamamlayarak Ankara’ya döndü.

Çivi’ye programlarında, Büro Hak-Sen Genel Başkan Yardımcıları Özgür Tuncer ve Köksal Kızılcı ile sendika temsilcileri eşlik ettiler.

Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi ve beraberindeki heyet;

1 Mart 2018 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürlüğü personelini ziyaret ederek, güncel gelişmeler hakkında açıklamalar yaparak, katılımcılarının sorularını cevaplandırdı.

Aynı gün İzmir’e geçen Çivi, Haksen İzmir İl Temsilciliğinin İzmir Megapol Tower’da bulunan bürosunu ziyaret ederek, konfederasyona bağlı sendika temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, bugüne kadar yapılan çalışmalar, karşılaşılan sorunlar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda tüm temsilciler söz almak suretiyle öneri, talep ve eleştirilerini dile getirdiler.

Çivi, burada yaptığı açıklamada; Haksen’in kuruluşunda deklare ettiği ilkelerine bağlı olarak, memurun arka bahçesinde siyasi ve ideolojik referanslardan bağımsız bir şekilde hak ve emek mücadelesini sürdürdüğünün altını çizdi.

Siyasallaşan sendikalarda egemenliğin üyede olmadığını hatırlatan Çivi, bu şekilde ancak siyasete payanda olunduğunu, söyledi.

2 Mart 2018 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu İzmir Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Çivi, kurum personeliyle bilgilendirme toplantısı yaptı.

Buradaki programın ardından İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Çivi, personelin talep ve önerilerini dinledikten sonra, sendikamızın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi ve soruları cevaplandırdı.

Haksen Gene Başkanı Ayhan Çivi’nin programlarına İzmir’den 4 Nolu Şube Başkanı Alper Güray Balaban ve Şube İdari Sekreteri Barış Uzun katıldılar.
Eklenme : 05 Mart 2018

Bu habere ekli dosya bulunmamaktadır

Facebook'ta Paylaş
Adres : GMK Bulvarı 40/2 Kat 2 Maltepe / ANKARA - Telefon : (0312) 229 03 25 - Faks : (0312) 229 03 26